Over Ons

Met een passie voor kwaliteit en comfort werd Poetree® opgericht om stijlvolle, tijdloze textielprodukten voor de kamers voor onze allerkleinsten aan te bieden. Poetree® is gespecialiseerd in hoge kwaliteit bed-en badlinnen voor kinderen.

In onze nursery line bieden we complete collecties met accessoires, alles wat met slapen en verzorgen te maken heeft, geschikt voor het comfort van de allerkleinsten en dus ook voor de moeders. Onlangs zijn er ook collecties voor wat oudere kinderen gelanceerd, dekbedden met verschillende bed maten van de kinderen, van peuters tot oudere kinderen.

De naam van het merk Poetree® is een samenvoeging van poem (gedicht) en tree (boom) en duidt op de levensboom. Het mooie logo van Poetree® lijkt op deze mooie Tree of Life uit de sprookjes.

 

Kwaliteit

We hebben een sterk commitment voor kwaliteit en de tevredenheid van klanten staat voorop. Poetree® producten zijn voornamelijk fijn katoen, de prints op haar poplins zijn exclusief ontworpen voor Poetree®. Onze tijdloze ontwerpen zijn van een moderne eenvoud met nadruk op de kwaliteit van de stoffen.

 

Statement

Poetree® kijkt ook naar de arbeidsomstandigheden in de fabrieken. Onze producten worden dan ook uitsluitend vervaardigd in state-of-the-art fabrieken onder maatschappelijk verantwoorde arbeidswarden. Alle medewerkers in de fabrieken hebben markt conforme sociale zekerheden en werken in een gezonde omgeving.

Poetree® is een merk sterk gedreven door fair business waarden en normen..