Welkom bij BabySpa bij Djenna, een plekje voor jou en je baby om heerlijk te genieten en te ontspannen.  Wat houdt een floating sessie bij BabySpa by Djenna nou precies in?

 

Als je binnenkomt bij onze spa krijg je eerst een lekker kopje koffie/thee en kan je de kleine eventueel voeden. Na een korte uitleg wat we gaan doen gaan we de kleine uitkleden en wegen. Na het wegen krijgt de kleine een float om de nek en een zwemluiertje om en kan het floaten beginnen!                     

Rustig laten wij je kleine zakken in het lekkere verwarmde water en kunnen we starten met relaxen en bubbelen :)  Het floaten duurt maximaal 30 minuten en de ene baby houdt het langer vol dan de ander.       

 

Na het floaten begint de massage die wij eerst voordoen op een pop en die je daarna zelf uitvoert bij je kindje. De massage kan je natuurlijk thuis blijven voortzetten en is heerlijk ontspannend.             

 

Hierna is de sessie ten einde en kan je je voldane en ontspannen kleine eventueel nog een voeding geven. Door de inspanning kan de kleine meer drinken dan normaal.

 

Zien wij jou en de kleine ook een keer heerlijk relaxen en ontspannen bij BabySpa by Djenna ?

 

Er mogen géén extra kinderen mee naar de Spa zoals broertjes/zusjes. Wil je dat wel dan kan je contact opnemen voor een privé sessie.

 

Geschikt voor kindjes van 2 weken tot 6 maanden

Prijs Spetter sessie: €49,95

Prijs Privé sessie: €99,95

 

Reactie plaatsen

Reacties